Главният прокурор Иван Гешев заяви, че за него започва да става

...
Главният прокурор Иван Гешев заяви, че за него започва да става
Коментари Харесай

Гешев: Притеснително е, че прокуратурата е под атака и от Русия, и от евроатлантически партии

Главният прокурор Иван Гешев съобщи, че за него започва да става стеснителен фактът, че прокуратурата от една страна е подложена на офанзива от жители на Руската федерация, въпреки това към този момент две години я нападат партии, които изповядват евроатлантически полезности.

" Надявам се съвпадението да е инцидентно ", сподели той при визитата си във Велико Търново.

Иван Гешев допуска, че хакерската офанзива е ответна реакция на дейностите на българската прокуратура след изгонването на съветски дипломати от страната и арестуваните висши държавни чиновници, за които се допуска, че са правили шпионаж в интерес на Руската федерация.

„ Имам схващане за държавност. Ще направя вероятното да реша проблемите на българските жители в границите на пълномощията на прокуратурата. Те би трябвало да са спокойни, че без значение, че се намираме по средата на конституционна рецесия, прокуратурата ще работи за тях “, сподели Гешев.

Той напомни, че от две години прокуратурата е внесла оферти за изменение на Наказателния кодекс да се лишават в интерес на страната моторно транспортни средства, които са благосъстоятелност и са ръководени от водачи, използвали алкохол и опиати: „ Трябваше ли да стигнем до тези ежедневни произшествия, с цел да може някой да ни чуе? Неправителствените организации, гражданското общество, издигат и прокламират доста хрумвания за изменение в Закона за придвижване по пътищата “.

„ Трябва да има експертен диалог, разговор – с ръководители на съдилища, водещи учени от университетите, хора, които схващат. В Народното събрание юристите се броят на пръстите на едната ръка. Призовавам за разговор. Дайте да работим за хората, в сравнение с да се караме “, съобщи Гешев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР